За PlastiDip-Sofia.bg

Dip Your car с Plasti Dip ®. Ние сме официален бояджийски център и официален търговски представител на гамата от продукти Plasti Dip ® за района на град София. Нашата цел е да Ви доставим, най-доброто възможно качество на най-добрата цена.


Свържете се с нас на телефон: 0886 326 269

За Plasti Dip ® продукта

Plasti Dip е гъвкава течност, която се изсушава на въздух, тя е матово покритие за употреба и нанасяне върху почти всякакви повърхности и предмети! Plasti Dip защитава от киселини, соли, влага, абразия, и повечето химикали, като създава изолиращ диелектричен слой. Нанесената боя няма да се напука, отлепи или начупи и ще остане гъвкава дори и при тежки климатични условия (-34 º C до +93 º C).


Често задавани въпроси и отговори свъртзани с Plasti Dip ®:

Къде Plasti Dip® може да се използва?
Plasti Dip ® може да се използва с почти всички материали като например метал, дърво, камък, пластмаса, стъкломат и много други. Докато повечето ни клиенти ще имат безпроблемна работа с Plasti Dip ® ние препоръчваме да направите опит на малка част от повърхността, която желаете да боядисате преди да започнете същинското боядисване.
Колко време Plasti Dip ® ще издържи?
Ако се прилага правилно, Plasti Dip ® ще издържии без проблеми 3 години, дори без да се налага да пребоядиване или ретуширани. Той е много издръжлив и няма да изгуби своята здравина и еластичност. Разстоянието на спрей от повърхноста, когато се прилага боята, както и размера на площа, на която се прилагат силно определят дълголетието на продукта. След три години, или по време на трите години, ако пожелаете, нов опреснителен слой може да се прилажи много лесно.
Как Plasti Dip ® се повлиява от метеорологичните условия
Plasti Dip ® е изключително устойчив на атмосферни влияния, включително излагане на слънце, през зимата лед, студ, сол и т.н. Много от клиентите всъщност използват продукта имено с тази цел, за защита на оригиналната повърхност от зимния сезон. Моля, имайте предвид обаче, че Fluorescent и Blaze продукти са предмет на избледняване след продължително излагане на ултравиолетови лъчи. Това се случва само с тези два продъкта се дължи на флуоресцентни пигменти използвани.
Как мога да измия повърхности боядисани с Plasti Dip®?
Боядисаните повърхности/коли могат лесно да бъдат измити на ръка или с водоструйка с обикновен шампоан за кола без никакъв проблем. Съветваме новобоядисаните повърхности/коли да не се мият на водоструйка през първата седмица за да може Plasti Dip ® да изсъхне и заздрави.
Как може да се нанася Plasti Dip®?
Plasti Dip ® може лесно да бъде нанесен чрез потапяне на предмета в боята, с четка или чрез HVLP пистолет или други видове пистолети. Дюзите за боядисване варират според това каква повърхност боядисвате и колко гладка искате тя да е. Например за достигане на гладка повърхност върху кола препоръчваме дюзи от 1.5 до 2.0 милиметра.
Колко слоя е необходимо да се нанесат?
Ние ви съветваме да нанесете минимум 4-6 слоя боя. За екстремни метеорологични условия препоръчваме допълнително още 2 слоя. ЗАБЕЛЕЖКА: Слоевете варират в зависимост от пистолета, с който работите.
Ще издържи ли на екстремни метеорологични условия?
Plasti Dip ® е изключително устойчив на метеорологичните условия: слънце, сняг, лед и луга, която се използва през зимата и много други. Много от нашите клиенти всъщност боядисват техните брони, джанти и коли за ги предпазят именно през зимния сезон.
Наистина ли може да се премахне безпроблемно?
ДА! Plasti Dip ® наистина може да се разлепи, запазвайки първоначалната повърхност във вида, който е била преди това. Ние съветваме да се нанесат минимум 4-6 слоя боя, не само за устойчивост, но и за да сте сигурни, че ще се разлепи на големи парчета когато пожелаете.
Как да подготвим повърността преди нанасяне на Plasti Dip®?
Всяка повърхност преди нанасяне на Plasti Dip ® тябва да бъде добре измита, подсушена и обезмаслена. Повърхност, която не е била добре почистена може да доведе до по-нататъчни проблеми и до разлепянето на Plasti Dip слоят.
Ще повреди ли Plasti Dip® оригиналната боя на колата?
Plasti Dip ® се използва повече от 10 години върху коли и няма констатирани повреди от потребители върху оригиналната боя .
Можели боядисаните повърхности с Glossifier да се обелят също както Plasti Dip ®?
Да, Glossifier (лак) има абсолютно същите качества както останалите продукти на Plasti Dip ® с единствената разлика, че предава гланцирано покритие.
Колко литра боя са необходими за боядисване на цяла кола?
PlastiDip-Sofia.bg предлага неразреден Plasti Dip ®, който се разрежда 1 към 1, боя към разредител. Обикновено 6 литра боя + 6 литра разредител са достатъчни за боядисване на среден размер кола. Ако е това е първото цялостно боядисване на кола или използвате цвят с по-слаба покривност (бяло, оранжево, жълто и т.н.) Ви препоръчваме 2 литра допълнително боя + 2 литра разредител.

Малко от историята на Plasti Dip ®

Доверете се на най-високо качествeните гъвкави гумирани покрития, грундове и лепила на пазара!
 • 1970Plasti Dip ® на бял свят
  Основател и президент на една компания производител на пластмасови и гумени изделия, Робър Хазъл се заема с разработката на първото Air Dry гумирано покритие и скоро въведежда на пазара Plasti Dip ®
 • 1980Доказано качество
  Популярноста на компанията и предлаганите от нея продукти расте. Големи компании, като Holiday Inn ® Hotels им се доверяват и възлагат много проекти. В гамата се появяват и нови продукти, като Plasti Dip ® Brush и Plasti Dip ® Spray
 • 1990Редуциране на вредните емисии
  Това е времето когато команията, патенотова нови технологии за намляване на вредните емисии при продукцията на комнаията си. Създава продктите си на водна основа, резулатат е намалено замърсяване и по-добър контрол.
 • 2000Компанията отваря врати за по-големи пазари
  Сключват се договови за партньорство с множесто интернационални компании. Семйството от продукти и бизнес партньори расте. Инвестира се в технологична база за по-добър контрол на качеството и изработката на продуктите от гамата на Plasti Dip ®.
 • 2013Plasti Dip ® и в София
  Време е и Вие да се доверите на най-високо качествените, гъвкави гумирани покрития иу грундове. Plasti Dip ® предпазва автомобила ви от лоши метеорологични условия, надрасквания и да не забравяме уникалния визуален ефект, който придава на колта ви. Очакваме Ви с нетърпение, за да свържем Plasti Dip ® с вапия автомобил, мотор, джанти, брони, спойлери, табло и дори вашия велосипед или бяла и черна техника. Заповядайте!
Заинтересовани сте от нашата оферта? Попълнете тази форма. Ние ще Ви се обадим.